Зарахування до першого класу

Про прийом документів для зарахування дітей до першого класу на 2022-2023 навчальний рік

У квітні розпочинається прийом заяв до 1 класу. У зв’язку із введенням воєнного стану (Указ Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні») Прийом документів буде здійснюватись у травні.
На час воєнного стану Ви можете реєструвати дитину онлайн надіславши заяву та документи на електронну адресу школи Kosiv.sig@gmail.com , з поміткою ''Зарахування до першого класу''. Ваші заяви будуть попередньо опрацьовані.
Уся інформація про умови та порядок зарахування – на сайті нашого ліцею у розділі '' Публічна інформація ''
Попереджаємо, що зарахування дитини до школи відбудеться лише за умови надання повного пакету документів з необхідними оригіналами.
Першочергове зарахування відбудеться 31 травня. Друга черга зарахування до 15 червня

Алгоритм прийому документів:

1. Пред’явити посвідчення особи. Заяви подають тільки батьки, чи особи , які їх замінюють.

2. Пред’явити оригінали свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує місце проживання дитини та їх копії .

3. Повідомити про право на першочергове зарахування.

4.. Надати медичну довідку встановленого зразка та копію карти щеплень. Наголошуємо про обов’язковість профілактичних щеплень, ревакцинацію у 6 років.

5 . Заповнити заяву.

6. Підписати згоду на обробку персональних даних дитини для використання в електронних базах та, за бажанням, – згоду на фото\відеозйомку дитини.

Нагадуємо про відповідальність батьків за надання достовірної інформації.


Право на першочергове зарахування мають такі діти:

1) які проживають на території обслуговування закладу, на підтвердження якого батько разом із заявою подає копію одного з документів , що підтверджує місце проживання; ( перелік вулиць території обслуговування ліцею );

2) є рідними братами / сестрами дітей, які здобувають освіту у нашому ліцеї.

3) є дітьми працівників нашого ліцею;

Порядок зарахування:

1.До 1 червня зараховуються усі діти, які мають право на першочергове зарахування.

1 червня наказ про зарахування дітей до 1 класу та список претендентів на вільні місця буде оприлюднено на веб-сайті ліцею.

2. З 1 до 15 червня зараховуються інші діти на вільні місця за результатами жеребкуваннята за умови подання оригіналів документів. Процедура та терміни жеребкування будуть оприлюднені на веб-сайті школи та повідомленні батькам класним керівником.

Кiлькiсть переглядiв: 370

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.