Повернутися до звичайного режиму

Школа очима старшокласників

Keep the smile on and learn English!

П’ятого лютого у Косівському ліцеї ім. І. Пелипейка відбувся відкритий урок з англійської мови, організаторами якого були учні 10 класу та Волинюк Ольга Дмитрівна, вчитель англійської мови.

Основною темою для обговорення на уроці стала школа, її значення у житті людини, переваги та недоліки навчання. Найцікавішим було те, що кожен школяр висловлював свою думку, яка суттєво відрізнялася від думки інших. Дуже оригінально діти описали ідеального вчителя та дали кілька порад педагогам для більшого зв’язку з сучасними підлітками.

Презентація, пісня, притча про вчителя, крилаті вислови, інтерактивні ігри – чого тільки не підготувала група та вчитель. Завершенням стали листочки-смайлики, на яких учні та вчителі, що відвідали урок, написали свої емоції щодо незабутніх 45 хвилин English.

Я можу впевнено сказати, що хотілося б більше таких неймовірних занять з розвиваючими цікавинками та допитливими оченятами учнів.

Я. Сенчук, учениця 10 класу

Урок-презентація на тему “SchoolLife” – це сучасна школа очима старшокласників, їхні поради вчителям, власні розроблені правила для учнів, думки вголос про те, що б вони хотіли змінити у закладі. Це їхні погляди на своє шкільне життя, їхнє ставлення до навчання.

Дружня атмосфера взаємоповаги, взаєморозуміння, плідної співпраці вчителя та учнів, задоволення та щирі слова подяки – це найвища оцінка уроку. Дякую вам,десятикласники.

LoveEnglish!

О. Д. Волинюк, учитель англійської мови

Школа очима старшокласників

Завантажити презентацію

Кiлькiсть переглядiв: 443

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.