Маленький пакунок - великий дарунок

Маленький пакунок – великий дарунок

На початку квітня лідери учнівського самоврядування взяли участь у чудовому проекті «Маленький пакунок – великий дарунок», основним завданням якого було зібрати велику кількість корму для безпритульних собак.

Найцікавішим є те, що акцію підтримали не тільки школярі, а й вчителі. Адже кожна людина повинна повсякчас відчувати відповідальність за братів своїх менших, для яких ретельний догляд, любов та захист – на вагу золота. Як наслідок, зібрали 619 кілограмів для маленьких друзів.

Звичайно, наші діяння не залишились поза увагою, тому що представники Івано-Франківського телеканалу зняли великий репортаж на цю тему.

Не можна забути й про те, як лідери учнівського самоврядування особисто відвідали притулки для беззахисних тварин й віддали їжу. Кожен усвідомив те, що не слід залишатися байдужим, коли йдеться про життя й долю інших.

Крім того, учні яскраво провели час, зробивши прогулянку по Івано-Франківську, побувавши на оглядовому майданчику ратуші та відвідавши кінотеатр.

Я впевнена, що цей чудовий день, без сумніву, залишив яскравий промінчик надії й любові в наших серцях й запам’ятався стрічкою незвичайних подій та незабутніх вражень.

Школярі Косівщини створили організацію «Дім для друга»

Голова КРУС Сенчук Яна


Галерея "Маленький пакунок - великий подарунок"

Кiлькiсть переглядiв: 393

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.